1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6295BuNiCu.wHVizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea Old4Game, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Ziggs,expert in hexplozibil


Pagina 1 din 1

  #1
  Tequila

  Tequila
  • avatar
  • Super Moderator
  • Member Title : Super Moderators
  • Mesaje : 219
  • Join : 17/01/2013
  Ziggs a avut un har înnăscut pentru meşterit, însă firea sa haotică şi hiperactivă era neobişnuită printre cercetătorii yordle. Hotărât să ajungă un inventator venerat, de talia lui Heimerdinger, a trecut de la un proiect la altul cu o patimă obsesivă, îndemnat atât de eşecurile sale fulminante, cât şi de descoperirile sale nemaivăzute. Vestea experimentelor volatile ale lui Ziggs a ajuns la faimoasa Academie Yordle din Piltover, iar onorabilii săi profesori l-au invitat să facă dovada aptitudinilor sale. Însă precaritatea caracteristică a experimentelor lui Ziggs i-a pus capăt prematur prezentării când prototipul său de motor hextech s-a supraîncălzit şi a explodat, făcând o gaură imensă în peretele Academiei. Profesorii s-a scuturat de praf şi i-au făcut semn să plece, neînduplecaţi. Sfârşit, Ziggs s-a pregătit să se întoarcă în Oraşul Bandle cu povara ruşinii pe umeri. Însă, înainte să plece, un grup de agenţi zauniţi s-a infiltrat în Academie şi i-a răpit pe profesori. Armata piltoveriană i-a găsit pe prizonieri într-o închisoare zaunită, însă armele sale nu puteau distruge fortificaţiile. Hotărât să îşi întreacă camarazii, Ziggs a început să experimenteze cu un nou tip de armament şi a înţeles în curând că ar putea profita de talentul său accidental pentru demolări pentru a-i salva pe yordelii închişi.

  Nu după mult timp, Ziggs a creat o serie de bombe redutabile pe care le-a supranumit cu multă afecţiune ''hexplozibili''. Cu noile sale capodopere gata de prima probă, Ziggs a plecat spre Zaun şi s-a furişat în închisoare. A lansat o bombă uriaşă către închisoare şi a urmărit cu multă încântare cum suflul exploziei făcea bucăţi zidul întărit. După ce fumul s-a risipit, Ziggs a dat iama în gărzile dinăuntru, punându-le pe fugă cu o ploaie de bombe. A ajuns la celulă, i-a zburat uşa din balamale şi i-a condus pe prizonierii yordle către libertate. După întoarcerea la Academie, profesorii au recunoscut smerit meritele lui Ziggs printr-o titulatură onorifică - Decanul Demolărilor - şi i-au propus să-şi demonstreze această nouă formă de ingenuitate tipică yordelilor în Liga Legendelor. Cu orgoliul vindecat, Ziggs a acceptat propunerea, gata să intre cu gama sa din ce în ce mai vastă de hexplozibili în cel mai mare poligon din lume: Câmpiile Dreptăţii.

  ''Ziggs? Imprevizibil, periculos, da, da. Dar într-adevăr sclipitor!''
  -- Heimerdinger