1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6295BuNiCu.wHVizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea Old4Game, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Wukong,regele maimutelor


Pagina 1 din 1

  #1
  Tequila

  Tequila
  • avatar
  • Super Moderator
  • Member Title : Super Moderators
  • Mesaje : 219
  • Join : 17/01/2013
  În haosul din Războaiele Runelor, o piatră runică a fost pierdută în adâncurile Junglei Otrăvite. Veacuri întregi, a stat acolo neatinsă, emanând o magie puternică ce a înzestrat fauna din jur cu simţire şi cu vitalitate. Un grup de maimuţe care i-au resimţit mai puternic influenţa a început să venereze piatra, iar conducătorul lor, un mare înţelept, credea cu tărie că i-ar putea folosi puterea pentru a le da nemurire maimuţelor. A ţinut un ritual complex, însă rezultatul nu a fost cel scontat. Piatra runică a fost distrusă şi, în loc să le dea nemurire, li l-a dat pe Kong, o maimuţă ce îi purta în inimă puterea şi forţa. Kong era mânat de o sete de nepotolit după măreţie. Şi-a căutat un adversar pe măsură printre toate fiarele şi monştrii din Jungla Otrăvită, însă nu l-a găsit. I-a cerut sfatul înţeleptului şi a aflat de maimuţele fără păr de la nord care stăpâneau lumea prin puterea minţii şi a pumnului.

  Wukong a plecat spre nord, hotărât să verifice singur dacă legenda avea vreun sâmbure de adevăr. A traversat Pustiul Sudului şi apoi Marea Barieră. Pe drum, a dat de Master Yi, cufundat în meditaţie. Kong l-a întrebat cine era cel mai mare războinic din nord, iar Yi i-a povestit de Liga Legendelor. Kong era beat de fericire: aflase de un loc unde putea să dea piept cu cei mai puternici luptători din lume - era paradisul pe Pământ! Kong l-a rugat pe Yi să îl aducă în Ligă şi să îl înveţe felul de a fi al oamenilor pentru a ajunge un campion pe măsură. Drept răsplată, avea să-i facă cinste lui Yi folosind Tehnica Wuju şi devenind cel mai mare luptător de pe Runeterra. Admirându-i pasiunea, Yi a fost de acord, dar cu condiţia ca şi Kong să transmită la rândul său învăţăturile Wuju unui alt discipol. Pe baza acestei înţelegeri, i-a dat lui Kong numele „Wukong” şi o armă potrivită pentru firea sa neobişnuită: un toiag vrăjit pe care îl făurise tânărul Doran. Arma era o capodoperă nemaivăzută. Sub îndrumarea lui Yi, Wukong a intrat în Liga Legendelor pentru a dovedi că nu are rival şi pentru a arăta întregii lumi adevărata forţă a Tehnicii Wuju.

  „Numai în luptă afli cine eşti cu adevărat.”
  -- Wukong