1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6295BuNiCu.wHVizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea Old4Game, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Warwick,vanatorul de sange


Pagina 1 din 1

  #1
  Tequila

  Tequila
  • avatar
  • Super Moderator
  • Member Title : Super Moderators
  • Mesaje : 219
  • Join : 17/01/2013
  Warwick se număra printre cei mai puternici şi stimaţi oameni din oraşul-stat natal, Zaun. Pe parcursul carierei sale de alchimist notoriu, Warwick a primit multe favoruri pentru creaţiile sale, unul de neignorat fiind oferta de a servi în armata noxiană în timpul campaniilor con.tra Ioniei. Închişi în laboratorul lor, departe de front, Warwick şi discipolul Singed munceau din greu la tot felul de licori teribile pentru armata noxiană. Meşteşugul său era atât de redutabil încât şi elita vindecătorilor Ioniei - sub îndrumarea Sorakăi, Copilul Stelelor - se chinuiau să combată otrăvurile şi armele chimice plăsmuite de mintea sa spurcată. Imperiul terorii adus de Warwick a făcut ca numele său să aibă proporţiile unui blestem pentru duşmanii Ioniei, iar ei au început să-i spună „Aducătorul de moarte”.

  Însă nici protejaţii Înaltului Comandament Noxian nu sunt imuni la răzbunare. Călcând prin moartea şi pustiul lăsat de unul dintre atacurile chimice ale lui Warwick, Soraka a simţit că cedează. A dezlănţuit furia cosmosului asupra lui Warwick, dorindu-şi ca trupul său să oglindească răutatea din inima sa - un blestem care avea să o coste înălţarea către planul divin mult râvnit. În laborator, Warwick s-a simţit cuprins de o sete nestăpânită. Cu un discipol îngrozit ca martor, Warwick a deschis uşile refugiului său şi a fugit în locuri rămase necunoscute, anunţându-şi trecerea cu un urlet parcă de pe altă lume. Devenise un vârcolac, o fiară însetată de sânge. Acum, Vânătorul de sânge luptă pentru Noxus în Liga Legendelor... şi nu regretă blestemul aruncat de duşmanul său de moarte asupra sa.

  „Furia fiarei îi întregeşte sufletul de prădător.”
  -- Singed, chimistul nebun, după ce a asistat la transformarea maestrului său