Old4Game

Old4Game - New gaming generations

1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6293BuNiCu.wHVizitatorVizitator

  [Class Guide] Warrior

  Distribuiţi
  avatar
  Tequila
  Super Moderator

  Member Title : Super Moderators
  Mesaje : 219
  Join : 17/01/2013

  [Class Guide] Warrior

  Mesaj Scris de Tequila la data de Joi Ian 17, 2013 10:55 pm

  Warriori sunt luptatori. Simplu si la subiect. De la weapon masters la berserkerd la soldati, warriori sunt mereu capabili sa faca o lupra buna. Motivele lor pot sa varieze intre aparare sau protejarea cuiva si manie, desi nu vei gasi niciodata un warrior suparat intr-un colt de incapere. Daca un warrior are vre-o problema , va veni in fata ta si ti-o va spune.

  Fiecare rasa are cate un warrior. Militia din Stormwind, garzile orcilor, santinelele night-elfilor, toata lumea are o societate de warriori sau cel puitn garzi sau soldati. Numai Blood Elfi au considerat warrior-ul ca fiind barbar, si au preferat sa se protejeze prin magie.

  Warriori sunt capabili sa faca dmg, stapanind toate tipurile de arme in afara de wands. O echipa de warriori sa scape foarte usor de un adversar. Deasemenea warriori sunt primii aparatori putand sa evite atacurile averse mai bien decat orice alta clasa. Nu pot rezista pentru totdeauna , dar sufficient de mult cat sa distraga atentia inamicului ca acesta sa fie lovit de un fireball sau un backstab fatal.

  Deoarece warriori sunt foarte capabili, si dupa parerea unor playeri, capabili numai sa tank-eze, acesta este rolul pe care il ocupa intr-un grup. Batanduse defensive si blocand cu shield-ul, aceasta inhiba dmg-ul warriorului, dar permite grupului sa lucreze la potentialul sau maxim. Luptand singur insa, ar putea alege sa lupte cu o arma mai buna pe 2 maini, considerand atacul ca cea mai buna aparare.

  Tanking : cel mai bun
  Heal : deloc
  Damage : decent
  Utilitate si support : redus

  Atuuri :
  -cel mai bun aparator din joc
  -poate folosi aproape orice arma
  -foarte cautat in grupuri

  Defecte :
  -limitat la abilitatile corp la corp
  -depinde mult de echipament

  Rase disponibile : toate in afara de Blood Elf
  Armuri disponibile : toate (plate la level 40)
  Arme disponibile : toate in afara de wands
  Clase de talent: Protection (defensiva), Fury (agresivitate), Arms (lupta balansata

   Acum este: Mar Aug 14, 2018 11:37 pm