1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6295BuNiCu.wHVizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea Old4Game, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Cum se Instezi jocurile dupa Steam pe Pc


Pagina 1 din 1

  #1
  Dau 3D Vezi HD

  Dau 3D Vezi HD
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : WGR Member
  • Mesaje : 18
  • Join : 10/03/2013
  Nu stiu cati utilizatori STEAM s-au gandit pana in momentul de fata la intrebarea din titlu, insa este posibil ca la un moment dat din diferite motive, cum ar fi lipsa de spatiu, sa o faca. Dupa cum stiti (daca va aflati printre membrii Steam), platforma nu va ofera posibilitatea de a alege folder-ul sau partitia in care doriti sa instalati titlurile cumparate/descarcate, ci le instaleaza automat in partitia in care este instalat STEAM-ul in /steamapps. O metoda oficiala de a instala un joc via STEAM intr-o alta partitie nu exista deocamdata, insa, puteti face loc mutand un joc/aplicatie deja instalat.
  Astfel, daca la un moment dat aveti nevoie sa mutati un joc din locatia standard, dar jocul sa continuie sa ruleze din STEAM, va prezint una dintre cele mai usoare si comode metode, si anume Steam Mover: [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] , o aplicatie portabila (nu necesita instalare) cu o interfata intuitiva:

  Pentru a "dezinstala" programelul dupa utilizare, tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti manual fisierul SteamMover.exe, si daca doriti sa stergeti absolut orice urma, puteti sterge si cele doua chei din registrii pe care le veti gasi in: HKEY_CURRENT_USER\Software\SteamMover\.