Old4Game

Old4Game - New gaming generations

1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6293BuNiCu.wHVizitatorVizitator

  Cum se Instezi jocurile dupa Steam pe Pc

  Distribuiţi
  avatar
  Dau 3D Vezi HD
  Membru

  Member Title : WGR Member
  Mesaje : 18
  Join : 10/03/2013

  Cum se Instezi jocurile dupa Steam pe Pc

  Mesaj Scris de Dau 3D Vezi HD la data de Dum Mar 10, 2013 1:10 am

  Nu stiu cati utilizatori STEAM s-au gandit pana in momentul de fata la intrebarea din titlu, insa este posibil ca la un moment dat din diferite motive, cum ar fi lipsa de spatiu, sa o faca. Dupa cum stiti (daca va aflati printre membrii Steam), platforma nu va ofera posibilitatea de a alege folder-ul sau partitia in care doriti sa instalati titlurile cumparate/descarcate, ci le instaleaza automat in partitia in care este instalat STEAM-ul in /steamapps. O metoda oficiala de a instala un joc via STEAM intr-o alta partitie nu exista deocamdata, insa, puteti face loc mutand un joc/aplicatie deja instalat.
  Astfel, daca la un moment dat aveti nevoie sa mutati un joc din locatia standard, dar jocul sa continuie sa ruleze din STEAM, va prezint una dintre cele mai usoare si comode metode, si anume Steam Mover: [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] , o aplicatie portabila (nu necesita instalare) cu o interfata intuitiva:

  Pentru a "dezinstala" programelul dupa utilizare, tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti manual fisierul SteamMover.exe, si daca doriti sa stergeti absolut orice urma, puteti sterge si cele doua chei din registrii pe care le veti gasi in: HKEY_CURRENT_USER\Software\SteamMover\.

   Acum este: Sam Aug 18, 2018 2:02 am