Old4Game

Old4Game - New gaming generations

1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6293BuNiCu.wHVizitatorVizitator

  Regulamentul Forumului !

  Distribuiţi
  avatar
  sTax.wH
  Administrator

  Member Title : Administrator Old4Game
  Mesaje : 467
  Join : 04/05/2011
  Localizare : Plopu City

  Regulamentul Forumului !

  Mesaj Scris de sTax.wH la data de Vin Mar 09, 2012 11:32 am

  Regulament Oficial al Forumului Old4Game Romania

  1) Regulament general pentru Absolut toti membrii din comunitate

  - Orice membru care incalca acest regulament, are obligatia de a suporta toate consecintele aduse de Staff-ul Old4Game Romania
  - Absolut toti membri din aceasta comunitate au obligatia de a folosi un limbaj adecvat! Incalcarea acestei reguli, poate fi rasplatita cu warn / ban!
  - Inregistarea unui membru pe acest forum indica faptul ca s-a angajat sa respecte acest regulament, incat si consecintele aduse asupra lui indata ce incalca acesti termeni.
  - Este interzisa crearea topicurilor/reply-urilor cu continut pornografic sau orice alt continut care provoaca probleme.
  - Este interzis abuzul de spam pe acest forum! IMPORTANT!
  - Este interzis Dublu-Post in absolut toate sectiunile (2 posturi consecutive la un interval de mai putin de 24 ore)
  - Este interzisa crearea topicurilor/reply-urilor care contin reclame asupra unei alte comunitati / altui website
  - Este interzisa crearea mai multor conturi pentru a da thanks-uri sau a face spam pentru Pointuri
  - Este interzisa postarea unor mesaje de genul: mersi, gg, imi place, bravo etc si a mesajelor cu quote sau formate doar din smile-uri. Va fi luat in considerare drept spam si vei fi rasplatit cu warn/ban pentru acest abuz.
  - Este interzisa crearea unui alt cont in timp ce esti banat temporar/permanent pe contul tau principal!
  - Este oglibatoriu ca absolut toti membri sa actualizeze datele profilului cu cele reale!
  - Sunt interzise comentarile asupra Staff-ului WorldGame Romania !

  2) Regulament pentru Super Moderatori !

  - Super Moderatorii au prioritate in fata celorlalte grupuri Moderatori , Manageri , Designeri , V.I.P mai putin in fata Administratorilor.
  - Super Moderatorii au prioritatea de a superviza toate forumurile fara aprobarea unui membru din aceasta comunitate
  - Super Moderatorii  pot avertiza / bana un utilizator oarecare cand considera ca acesta a incalcat regulamentul forumului.
  - Super Moderatorii  au obligatia de a naviga pe tot forumul si de a investiga subiectele, astfel incat ele sa fie postate in mod corespunzator.
  - Super Moderatorii  au obligatia de a vizita zilnic forumul si de a investiga sectiunile care le au in spre administrare.
  - Super Moderatorii  au obligatia de a-si anunta Absenta pe forum (Asta doar in cazul unei absente mai mari de 2 zile)
  - Super Moderatorii  au obligatia de a oferi support membrilor care au nevoie de ajutor.
  - Super Moderatorii  au obligatia de a-si rezerva un minim de 2,3 ore pe zi pentru a verifica logurile forumului.
  - Super Moderatorii  au obligatia de a modifica toate posturile care contin reclame asupra unei alte comunitati sau orice alt website.

  3) Regulament pentru Moderatori

  - Moderatorii au obligatia de a investiga posturile/topicurile din sectiunea corespunzatoare si a edita posturile care nu respecta regulamentul!
  - Moderatorii au obligatia de a crea cat mai multe tutoriale/guides, acestea fiind insotite si de poze cat mai explicite pentru a putea fi intelese (nu dati doar copy/paste de pe alte forumuri -> Remove din grup) !
  - Moderatorii au obligatia de a raspunde la toate cererile create de utilizatorii care au nevoie de ajutor din sectiunea corespunzatoare
  - Moderatorii au obligatia de a da report la posturile/topicurile care incalca regulamentul (cand este nevoie de warn/ban)
  - Moderatorii au obligatia de a fi la curent cu noutatile postate de Valve(Steam update), SA-MP, League of Legends, Need For Speed, World of Warcraft, FIFA, Metin2, Minecraft; si a posta la tutoriale continut despre acel update facut de toate jocurile enumerate.
  - Moderatorii au obligatia de a posta harti/kituri-cs/addons/cfg-uri (tot ce se afla nou pe internet sau create de voi)
  - Moderatorii au obligatia de a-si rezerva un minim de 2,3 ore pe zi pentru a verifica topicurile postate in sectiunea corespunzatoare.

  4) Regulament pentru Manageri

  - Managerii au obligatia de a vizita forumul zilnic pentru a raspunde la cereri/reclamatii si orice alte discutii legate de serverul lor.
  - Managerii au obligatia de a raspunde cererilor din sectiunea lor cu Acceptat sau Respins intr-un timp de mai putin de 48 ore.
  - Managerii Detinatorii au obligatia de a raporta orice topic/post care contine reclame sau orice altceva ce este peste permisiunile lui.
  - Managerii  au obligatia de a nu sterge posturi sau subiecte din sectiunea lor. Este obligatoriu de a muta subiectele sau topicurile in Arhiva WorldGame Romania

  4) Regulament pentru Designeri

  - Designerii au obligatia de a-si rezerva un minim de 2,3 ore pe zi pentru a verifica topicurile postate in sectiunea Photoshop
  - Designerii au obligatia de a raspunde cererilor de avatare/semnaturi/wallpapere etc... intr-un timp mai scurt de 48ore.
  - Designerii au obligatia de a pastra PSD-urile si de a posta dovada ca respectiva creatie realizata pentru o anumita cerere este facuta de el (asta doar asa ca sa nu fie probleme de R.I.P. => Regula stricta)
  - Designerii au obligatia de a posta autorul PSD-ului daca au facut R.I.P. sau au folosit un PSD de pe net pentru a realiza o creatie pentru un utilizator.
  - Designerii au obligatia de a crea tutoriale de mana lor in sectiunea Tutoriale Photoshop
  - Designerii au obligatia de a raporta orice topic/post care contine reclame sau orice alt ceva care este peste permisiunile lui.
  - Designerii au obligatia de a-si anunta absenta in cazul in care este inactiv mai mult de 2 zile.

  5) Concluzii pe larg

  - WorldGame Romania nu recruteaza membri pentru spamarea forumului sau adaugarea unor membri intr-un grup pe baza posturilor
  - WorldGame Romania nu raspunde de probleme dvs. in care a-ti incalcat regulamentul
  - Toti membri din Stafful WorldGame  au prioritate in fata tuturor. Nu se accepta nici un fel de comentariu asupra lor.
  -8/4) WorldGame are  tot dreptul de a sterge un mesaj/topic de pe forum cand ei considera ca a fost incalcat regulamentul .
  - Comunitatea noastra  NU accepta ca cei care detin grade la noi cum ar fi : (Super Moderator, Designer, Moderator ) sa detina grade si pe alte forumuri! Ori la noi ori la ei. Aceasta problema va fi penalizata cu Remove poate chiar si ban pe forumul nostru.

  Echipa Old4Game Romania @ 2017

   Acum este: Mar Sept 18, 2018 3:16 pm