Old4Game

Old4Game - New gaming generations

1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6293BuNiCu.wHVizitatorVizitator

  Rearanjarea ferestrelor din taskbar in Windows xp si Vista

  Distribuiţi
  avatar
  OnneShot
  Membru

  Member Title : WGR Member
  Mesaje : 5
  Join : 03/05/2013

  Rearanjarea ferestrelor din taskbar in Windows xp si Vista

  Mesaj Scris de OnneShot la data de Vin Mai 03, 2013 6:29 am

  Descriere: Taskbarul este aceea bara din toate sistemele de operare (de ex. windows sau linux) cu interfata grafica (GUI) din care se pornesc si monitorizeaza programele. Aceasta este prezenta pe desktop, si cu setarile initiale, la windows este pusa in partea de jos a desktopului unde se afla butonul start si ceasul sistemului.

  Deoarece folosesc functia sleep la windows vista sau standby la windows xp, de fiecare data cand pornesc calculatorul, toate ferestrele in taskbar au aceiasi ordonare. Cateodata mai trebuie sa restartez calculatorul si atunci, ca sa am ferestrele deshise in aceiasi ordine, trebuie sa le deschid pe rand, in ordinea pe care o vreau. Desi imi place sa am deschise ferestrele intr-o anumita ordine pentru o accesare mai usoara a programelor pornite in taskbar, cateodata inchid din greseala un program. Ca sa il pot rearanja la pozitia initiala, folosesc urmatorul program.

  In mod normal aceste programe nu se pot rearanja in windows xp sau vista, insa in windows 7 se poate face acest lucru cu orice tema a windowsului.

  Programul se numeste TaskBar Control si este un produs distribuit gratuit de firma Poinstone. Acesta se poate downloada de la urmatoarea adresa [Doar administratorii au dreptul sa vada acest link] Este disponibil pentru sistemele de operare Windows Vista, XP si 2003 si numai pe versiunile de 32 de biti. Celor care care au sistemele pe 64 de biti nu le vor merge.

   Acum este: Mar Sept 18, 2018 3:30 pm