Old4Game

Old4Game - New gaming generations

1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6293BuNiCu.wHVizitatorVizitator

  Cum scapi de windows genuine si cum maresti alternativ banda

  Distribuiţi
  avatar
  OnneShot
  Membru

  Member Title : WGR Member
  Mesaje : 5
  Join : 03/05/2013

  Cum scapi de windows genuine si cum maresti alternativ banda

  Mesaj Scris de OnneShot la data de Vin Mai 03, 2013 6:30 am

  Salutare tuturor poate a-ti intampinat aceasta problema ce va ingreuneaza viteza la net si anume updateuri-le sau poate pur si simplu vreti sa scapati de ele daca aveti un windows fara licenta si doriti sa scapati de genuine.Acum va voi invata cum puteti scoate aceasta functie si implicit cum sa cresteti viteza benzii de internet.

  1. In casuta Properties a conexiunii folosite, verificati daca optiunea QoS Packet Scheduler este selectata. Daca este, atunci este posibil ca sistemul sa-si fi rezervat banda.
  2. In Start -> Run rulati gpedit.msc . In Computer Configuration –> Administrative Templates –> Network –> Qos Packet Scheduler, veti gasi optiunea Limit reservable bandwith. Implicit, aceasta optiune se afla in starea Not Configured (in realitate e configurata la 20%).
  3. Pentru a o reconfigura dupa cum doriti, faceti click dreapta pe Limit reservable bandwith si alegeti Enable. Setati procentajul care va avantajeaza ! In mod normal, 5% ar trebui sa fie mai mult decat suficient, dar puteti încerca si cu 0% in caz ca simtiti ca viteza voastra la internet este foarte slaba sau daca doriti sa scapati de update-urile sacaitoare.

  Sper ca v-am lamurit cum sta treba a si inca ceva daca nu ma insel merge doar in widnows xp pe alte versiuni eu unul nu am incercat
  avatar
  kRYSTAL .
  Membru

  Member Title : WGR Member
  Mesaje : 1
  Join : 04/05/2013

  Re: Cum scapi de windows genuine si cum maresti alternativ banda

  Mesaj Scris de kRYSTAL . la data de Sam Mai 04, 2013 2:56 am

  INTERESANT TUTORIALUL !! FELICITARI!

   Acum este: Mier Iul 18, 2018 12:32 pm