1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6295BuNiCu.wHVizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea Old4Game, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Telefonul rusesc cu doua ecrane vine in Europa


Pagina 1 din 1

  #1
  dgl_wg

  dgl_wg
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : Moderators
  • Mesaje : 50
  • Join : 17/11/2013
  Telefonul rusesc cu doua ecrane vine in Europa

  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]

  Smartphone-ul rusesc cu dual screen YotaPhone, anuntat si prezentat la inceputul acestui an, ar putea intra in magazinele din Europa la inceputul lunii decembrie, inainte de sarbatori. Inca nu se stiu nici acum detalii legate de pret, insa potrivit unor surse, smartphone-ul rusesc ar urma sa coste in jur de 500 de euro la liber.
  YotaPhone are un ecran de 4,3 inci de tip LCD, iar celalalt e un e-ink display, asemanator cu cel care este pe Kindle. Display-ul secundar, cu e-ink, va putea fi folosit pentru cei care vor sa economiseasca bateria gadgetului, fiind cunoscut faptul ca cea mai mare parte din energie este consumata de ecran. In ceea ce priveste desing-ul, YotaPhone nu impresioneaza foarte mult. E patratos si are liniile unui smartphone banal. Din cate se pare, va functiona cu sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, are un procesor dual core de 1,7 GHz, o memorie RAM de 2GB si o memorie interna de stocare de pana la 32GB. Ambele ecrane sunt dotate cu camere, una este de 12 megapixeli, iar cea de-a doua, pentru convorbiri video, este de 1 megapixel.