1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6295BuNiCu.wHVizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea Old4Game, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Samsung pregateste o surpriza neplacuta pentru Apple.


Pagina 1 din 1

#1
Gold #HaarpCore

Gold #HaarpCore
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : WGR Member
  • Mesaje : 11
  • Join : 01/02/2014
Dupa ce Apple a lansat iPhone 5S cu scannerul digital de amprenta, Samsung se pregateste de lansarea noului telefon, Samsung Galaxy S5, care le va putea oferi utilizatorilor o tehnologie cu totul noua in domeniul telefoniei mobile.
Site-ul de specialitate http://www.theverge.com/ scrie ca una dintre funcțiile importante ale Galaxy S5 va fi aceea că va putea să scaneze irisul, iar acest lucru va fi folosit pentru securizarea smartphone-ului.

Scanarea irisului va fi posibila cu ajutorul camerei cu senzor de 16 MP, care va aduce o noua tehnologie in ceea ce priveste stabilizarea optica.

De asemenea, telefonul ar avea un dispay 2K, cu o rezolutie de 1560x1440, cu un procesor Qualcom Snapdragon 800 si o memorie RAM e 3 GB.

Carcasa telefonului va fi din aluminiu si vor exista modificari importante si in ceea ce priveste designul, dar cei de la Samsung nu au prezentat inca oficial prototipul telefounlui.

Din primele informatii, Galaxy S5 va fi lansat in luna februarie, la targul international de gadgeturi de la Barcelona.