Old4Game

Old4Game - New gaming generations

1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6293BuNiCu.wHVizitatorVizitator

  Metin 2 Online

  Distribuiţi
  avatar
  GaMeR
  Membru

  Member Title : WGR Member
  Mesaje : 285
  Join : 14/05/2011

  Metin 2 Online

  Mesaj Scris de GaMeR la data de Joi Apr 19, 2012 1:51 am

  Metin 2


  Metin 2 este un joc online. Există 4 clase de personaje: Razboinic, Ninja, Saman, Sura. Fiecare clasă de personaje poate fi trecută de la masculin la feminin și invers.

  Jocul este de tip MMORPG (massive_multiplayer_online_role_playing_game). Necesită o înregistrare pe site-ul principal, respectiv metin2.ro, pentru varianta românească. Următorul pas este downloadarea clientului (jocul în sine).

  Jucătorii trebuie să înainteze în levele obținând cât mai multă experiență, prin mai multe metode, să devină din ce în ce mai puternici mărindu-și abilitățile magice, care sunt de două feluri pentru fiecare clasă și au posibilitatea de a face misiuni, de a pescui, de a se căsători și de a se duela. In joc sunt mai multe hărți în care te poți teleporta și dacă omori animale poți câștiga "yang" (sau "gold" în varianta americană) , care este moneda de schimb a jocului.

  DESCRIEREA PE SCURT A CARACTERELOR

  * RAZBOINIC:Datorita abilitatilor armurilor lor puternice, au un rol important in lupta corp la corp. Aspiratiile lor vin mai ales din puterea fizica si din spiritul lor calm si echilibrat.Depinde de abilitatile alese, razbunarea lor poate fi distrugatoare folosindu-se de armele manevrate cu ambele maini sau prin indemanarea utilizarii unei sabii si a scutului, ce pot pune piedici oricarui adversar.
  * NINJA:Sunt asasini profesionisti, capabili in orice moment sa loveasca tacut si pe neasteptate. Poarta numai armuri usoare pentru a mentine viteza si mobilitatea.Dedicati abilitatilor lor, Ninja sunt maestrii in luptele cu pumnalul cat si cu arcul.
  * SAMAN:Sunt intelepti si folosesc Farmecele si Magia. Intr-o lupta sau in apararea unui camarad, puterile lor mistice sunt foarte eficace.Dedicati abilitatilor lor, Samanii sunt maestrii in intensificarea damage-ului din timpul atacului si in tamaduirea rapida sau in sustinerea vrajilor.
  * SURA:Sunt Luptatorii care au optinut puteri magice cand au decis sa creasca in bratele lor Samburii malefici ai Raului. Din aceasta cauza sunt maestrii in lupte prin manuirea sabiei cauzand de asemenea chiar si damage de la distanta folosindu-se de magie.Dedicati abilitatilor lor, Sura isi pot dezvolta farmecele folosite in atac si pot spori puterea magica.

  DESCRIEREA PE SCURT A IMPERIILOR

  Imperiul Chunjo

  Imperiul Chunjo se afla in partea de Vest a continentului. Este un imperiu teocratic si este condus de liderii spirituali.

  Intemeiat de Yoon-Young, unul din verii fostului imparat. Vastele puteri magice ale sotiei sale l-au ajutat sa descopere la timp pericolul Pietrelor Metin. In nenumarate randuri a recomandat initierea masurilor de siguranta impotriva Pietrelor Metin dar nu a fost luat in seama. Astfel, el si-a condus armata intr-o rebeliune impotriva vechiului imperiu. Dupa dezintegrarea vechiului imperiu, Chunjo inca este implicat intr-o batalie deschisa cu Imperiile din Est si Sud.

  Scopul lor este sa aiba controlul intregului continent si sa invinga cresterea puterii a Pietrelor Metin.

  Imperiul Shinsoo

  Imperiul Shinshoo se afla in partea de Sud a continentului. Principala activitate a populatiei este comertul.

  Creat de Yoon_Yoing, dupa dezintegrarea vechiului imperiu, comertul in zona estica s-a transformat intr-o afacere profitabila. Conflictele avute de Shinsoo cu Imperiul occidental au pus in pericol calea comertului. Cand au descoperit pericolul provocat de Pietrele Metin, mercenarii s-au inarmat. Scopul lor este sa se apere de atacurile occidentale, sa redeschida calea comertului si sa reuneasca vechile imperii intr-un singur Imperiu, al lor.

  Imperiul Jinno

  Imperiul Jinno este situat in partea de Est a continentului. Acest imperiu a fost intemeiat pe baza unei puteri militare iar populatia este agresiva si combatanta.

  Liderul Imperiului Jinno este Ee-Ryoong, fiul fostului imparat. El crede ca poate reuni vechile imperii folosindu-se de armata sa.

  Temerile despre implicarile sau efectele adverse ale Pietrelor Metin au fost ignorate oficial dar Ee-Ryoong incearca in secret sa gaseasca o cale pentru a folosi puterea mortala a Pietrelor Metin in scopuri militare.


  Caracterul tau va creste de la nivelul 1 la nivelul 99 prin uciderea monstrilor,care au si ei un anumit nivel.Toate cele 3 regate sunt in razboi intre ele,asa ca inamicul trebuie invins. DE la nivelul 5 primesti asa zisele magii.Fiecare rasa(Razboinic,Ninja,Sura,Saman) are aptitudinile lui.Poti alege dintre 2 aptitudini la fiecare rasa.Exista si grade in Metin,care depind de PvP-ul pe ales:PvP Pace:nu poti lovi nici un caracter; PvP Inamic:Poti omori cei cu grad negativ fara a-ti scadea si tie gradul; PvP Liber:Poti ucide pe oricine vrei,dar gradul iti va scadea la negativ.

  Gradele:

  Pozitiv: Cavalresc:12000-20000
  Nobil:8000-12000
  Bun:4000-8000
  Prietenos:1000-4000
  Neutru: Neutru:0-1000
  Negativ: Agresiv:(-1000)-(-4000)
  Fatanicie:(-4000)-(-8000)
  Rautacios:(-8000)-(-12000)
  Crud:(-12000)-(-20000)

  Cu cat cresti mai mult in nivel incepi sa te bati cu creaturi mai puternice de la nivel 1 pana 99 iar dupa aceea poti face o cerere pentru a devenii GM (minim 18 ani)cu atat poti folosi mai multe arme,armuri,Iteme de toate felurile.

  Razboinic:Armuri grele cu viteza mica:Platose,Arme grele cu atac mare. Sura:Armuri cu magie mare:Platose Sangeroase,Arme comune cu Ninja,Razboinic. Saman:Armuri cu vraja mare:Vesmante,Arme:Evantaie si Clopote. Ninja:Armuri cu viteza mare:Costume,Arme cu atac mic dar viteza mare+ arc(atac de la departare).

  Licori:imbunatatesc un lucru:Licoare:

  Rosie:Redă Viata.(PV)
  Albastra:Redă Mana.(PM)
  Violet:Creste Viteza de miscare(pentru un anumit timp)
  Verde:Imbunatateste Viteza de atac(pentru un anumit timp)
  *timpul este dat de marimea licori M-mediu, G-gigant...

  Căsătoria

  De la lvl 25 te poți căsatori purtând costume de mire/mireasă.


  Servere Private:Sunt servere piratate cu rată ridicata de drop la iteme și yang. Xp-ul este deasemeni marit. Prin aceste servere se poate ajunge la nivel maxim (99) intr-un timp mult mai scurt decat in cazul serverelor oficiale (2-6 ori mai repede), motiv pentru care sunt alese in schimbul celor oficiale de numerosi jucatori.
  avatar
  Vizitato
  Vizitator

  Re: Metin 2 Online

  Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi Apr 19, 2012 1:57 am

  Copy-Paste )
  avatar
  kEnT10
  Membru

  Member Title : WGR Member
  Mesaje : 456
  Join : 17/11/2011
  Localizare : SIBIU

  Re: Metin 2 Online

  Mesaj Scris de kEnT10 la data de Lun Iul 16, 2012 5:01 am

  Copy-Paste )
  avatar
  CoCo™
  Membru

  Member Title : WGR Member
  Mesaje : 82
  Join : 16/02/2013
  Localizare : Constanta

  Re: Metin 2 Online

  Mesaj Scris de CoCo™ la data de Mar Feb 19, 2013 12:49 am

  Recomand acest joc Metin2ro este foarte smeker am lvl 53 full . Daca joaca careva aries PM
  avatar
  Froneee
  Membru

  Member Title : WGR Member
  Mesaje : 171
  Join : 17/02/2013
  Localizare : Galati

  Re: Metin 2 Online

  Mesaj Scris de Froneee la data de Mar Feb 19, 2013 8:52 am

  )

  Continut sponsorizat

  Re: Metin 2 Online

  Mesaj Scris de Continut sponsorizat


   Acum este: Mar Aug 14, 2018 11:36 pm