1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6295BuNiCu.wHVizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea Old4Game, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Android 4.0 Ice Cream Sandwish


Pagina 1 din 1

  #1
  Stage

  Stage
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : WGR Member
  • Mesaje : 68
  • Join : 02/08/2012
  Sony Ericsson o duce destul de bine in acest an. Toate telefoanele mobile Xperia ale acestei companii – Arc, Neo,Play, Mini si Mini Pro au dovedit a fi dispozitive foarte bune, chiar si cele care vor aparea in curand, precum ray, Active si Arc S.
  Ultimele telefoane mobile Xperia sunt bazate pe Android 2.3 Gingerbread si au performante destul de bune. Recent Sony Ericsson a anuntat ca va face update la toate cu Android 2.3.4.
  Sony Ericsson a mai confirmat ca toate telefoanele Xperia vor primi update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich in momentul in care acesta devine disponibil.
  Android 4.0 ar trebui sa fie lansat in octombrie sau noiembrie, deci mai devreme de inceputul anului 2012 acest update pe telefoanele Xperia nu va fi posibil.
  Ice Cream Sandwich este versiunea Honeycomb pentru smartphone-uri, iar Sony Ericsson nu este cunoscuta pentru actualizarile in timp util, insa vom vedea daca se vor tine de promisiune in acest caz.

  [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]

  Ice Cream Sandwich, ultima versiune de platformă software de la Google este adoptată numai de către 2,9% dintre utilizatorii sistemului Android, ceea ce reprezintă totuși o îmbunătățire, având în vedere că acum o lună procentul era de numai 1,6%. S-a constatat faptul că majoritatea utilizatorilor folosesc versiunile cu peste un an vechime, astfel că 63,7% utilizează Android 2.3, în timp ce alți 23,1% folosesc versiunea Android 2.2.
  Deși procentul e în creștere, ponderea e totuși mică, însă există și o explicație pentru acest lucru, dacă luăm în considerare faptul că există un număr mult mai mare de dispozitive ce folosesc platforma Android, deci și un număr total de utilizatori mai mare, față de platforma iOS de exemplu. Acest lucru face că majoritatea echipamentelor produse de Apple folosesc iOS 5.1 la doar câteva săptămâni de la lansarea sistemului de operare. Justificarea se gasește în faptul că varietatea de dispozitive compatibile cu iOS 5.1 este mult mai mică, spre deosebire de cele compatibile cu Android, care sunt mult mai numeroase pentru că producătorii sunt mulți și diferiți.

  #2
  Raluca

  Raluca
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : WGR Member
  • Mesaje : 129
  • Join : 14/10/2011
  frumos ..