1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6295BuNiCu.wHVizitatorVizitator

Jump to content

Bine ați venit pe comunitatea WorldGame


Bine ați venit pe comunitatea Old4Game, la fel ca majoritatea comunităților online trebuie să vă înregistrați pentru a vizualiza sau posta în comunitatea noastră, dar nu vă faceti griji, acesta este un proces simplu care necesită informații minime despre tine. După aveți urmăroarele beneficii
Poți deschide topicuri si să raspunzi la altele
Sunteți membru al unei comunități Licențiate
Îți faci noi prieteni, pe forum si pe serverele ei.
Vă asteptam
Echipa WorldGame
 
Guest Message by StaarK*


Acer Stream


Pagina 1 din 1

  #1
  Stage

  Stage
  • avatar
  • Membru
  • Member Title : WGR Member
  • Mesaje : 68
  • Join : 02/08/2012
  Acer este prezent în cadrul IFA cu trei modele de smartphone care rulează SO-ul Android. Acer Stream beneficiază de conectivitate impresionantă, senzitivitate ireproşabilă şi alte tehnologii de ultimă generaţie. Acer beTouch E120 şi Acer beTouch E130 impresionează prin aspect şi performanţă şi garantează o experienţă deosebită datorită sistemului de operare Android.

  1. Acer Stream
  Acer Stream este un smartphone multimedia high-end cu o grosime de doar 11,2mm, optimizat pentru utilizatorii care doresc să vizioneze filme, să asculte muzică sau să navigheze pe Internet ca şi cum ar fi în faţa unui desktop sau laptop.

  Cu un design minimalist, carcasa smartphone-ului Acer Stream este produsă dintr-un material rezistent, iar caracteristicile sale tehnice îl fac potrivit până şi pentru cei mai pretenţioşi utilizatori.
  Calitatea display-ului este datorată touchscreen-ului AMOLED de 3,7 inci cu 1,67 milioane de culori. Contrastul superior (2000:1) face ca imaginea să fie clară indiferent de mediu şi de condiţiile de luminozitate. Mai mult decât atât, acest tip de ecran consumă mai puţină energie, lucru care se traduce printr-o durată de viaţă mai mare a baterie.

  Telefonul asigută conectivitate 3G+ rapidă pentru streaming: download HSDPA de 7,2 Mbps, Bluetooth şi WiFi n datorită cărora transferul de conţinut multimedia este mai rapid ca oricând.

  Procesorul Qualcomm Snapdragon de 1GHz, împreună cu cei 512MB RAM fac din Acer Stream unul dintre cele mai rapide telefoane inteligente de pe piaţă. Sistemul de operare din spatele modelului Stream este Android versiunea 2.1, cunoscută şi sub numele de Éclair.

  Dispozitivul dispune de caracteristici multimedia de calitate superioară ce permit filmarea HD de până la 720p. Ascultarea muzicii preferate sau a unui post radio cu RDS este acum mult mai plăcută datorită calităţii oferite de Dolby Mobile. Aceasta oferă un bass puternic şi o claritate deosebită a sunetului. Tehnologia UPnP permite schimbul de informaţii cu alte dispozitive.

  Mai mult decât atât, Acer Stream dispune de o cameră foto de 5MP precum şi de un sistem GPS care permite anexarea de coordonate geografice pozelor şi clipurilor video realizate. O altă caracteristică deosebită este echiparea cu un port HDMI prin care Acer Stream se poate conecta la orice televizor ce dispune de un asemenea port.
  Acer Stream dispune de o memorie internă tip flash de 2GB, ideală pentru aplicaţii şi jocuri 3D, iar cardul de memorie inclus de 8GB şi posibilitatea de extindere de până la 32GB oferită de slot-ul micro-SD permit stocarea conţinutului multimedia dorit.

  Beneficii principale:
  - citirea de informaţii de pe ecran, chiar dacă telefonul este blocat;
  - pornirea aplicaţiilor preferate cu o singură atingere;
  - trecerea rapidă de la o aplicaţia la alta;
  - customizarea telefonului după anumite preferinţe;
  - oferirea de animaţii şi grafică de calitate.
  Toate aplicaţiile uzuale sunt preinstalate: Acer Spinlets pentru ascultarea de muzică, nemo Player pentru a profita la maxim de conţinutul multimedia, Acer urFooz pentru a crea o "sosie" virtuală care poate fi anexată la profilul tău şi ulterior postată pe reţelele sociale preferate, Facebook şi Twidroid fiind perfect integrate.


  [Doar administratorii au dreptul sa vada acest link]