Old4Game

Old4Game - New gaming generations

1408942Dum Oct 01, 2017 6:29 am6293BuNiCu.wHVizitatorVizitator

  Dupa level 80 !

  Distribuiţi
  avatar
  Sideways ;d
  Membru

  Member Title : WGR Member
  Mesaje : 396
  Join : 04/05/2011

  Dupa level 80 !

  Mesaj Scris de Sideways ;d la data de Sam Sept 08, 2012 9:58 pm

  Am vazut foarte des intrebarea : Dupa ce fac level 80 ce mai fac ?
  Poate ca v-ati chinuit mult sa faceti lvl 80 ( pentru cei noi in WoW ) , dar de abia de aici incepe jocul cu adevarat .

  Continua sa faci Questuri ! Odata ce ai facut level 80 , questurile ofera mai mult gold in loc de XP . Continuand sa faci questuri , vei face gold mult mai usor , castigi iteme ca premiu pentru questuri sau reputatii ( se pot Disenchanta sau vinde ) , si delecta cu cinematicurile aferente unor questuri .

  Mareste-ti Reputatiile ! Continua sa iti maresti reputatiile cu toate factiunile , vei beneficia de iteme , tabard-uri , mounturi , pet's si chiar Achievement's .

  Gear UP ! Defense, block, hit, expertise, resilience - o lume noua de stat's asteapta atentia ta dupa lvl 80 . Desi in general ceilalti playeri te pot ajuta cu mobi , questuri , dungeon-uri , e mult mai distractiv sa te descurci de unul singur .Socketeaza si Enchanteaza toate itemele pe care nu o sa le schimbi imediat , si nu uita de Auction House , o sursa continua de upgrade al itemelor .

  Exploreaza Spec-uri noi ! Talentele care te-au ajutat sa cresti pana la lvl 80 , probabil ca nu or sa te mai ajute asa mult , pentru ce ai planificat sa faci la lvl 80 . Te poti orienta dupa spec-uri poulare aici

  Ia-ti zborul ! Sunt locuri unde trebuie sa mergi , si lucruri de facut in WoW care vor necesita abilitatea de a zbura . Northrend e un loc mare ! Daca nu ai facut-o inca , deblocheaza-ti toate flight path-urile , si cumparati un Flying mount .

  Du-ti meseriile la maxim ! Desi nu or sa iti ofere Gear de top , meseriile pot fi folositoare , iteme fun , aduc gold . Fishing si Cooking sunt tot timpul niste aditii inteligente pentru un caracter bine facut .

  Invata sa raidezi ! Raid-urile sunt o metoda eficienta de a face rost de gear , si de a te distra . Poti urmari aici guide-uri in format video pentru tactici si idei despre raidurile curente .

  Gaseste o Guilda buna . Nu e vorba desprea cea mai mare guilda , ori cea cu cel mai rapid progres , sau cea mai exclusivista . E vorba de grupul unde te integrezi cel mai bine , unde te distrezi cel mai bine , si oamenii cu care te simti bine cand te joci .

  Player VS Player Nu uita ca acest joc ofera si PvP , o alta sursa de distractie , si din urma careia poti beneficia de iteme folositoare special pentru acest gen de joc . Poti intra in diferite battleground-uri , sau te poti alia cu unul , doi sau patru prieteni pentru lupte in diferite arene .

  Fii un OverAchiever ! Universul achievement-urilor se deblocheaza complet dupa lvl 80 , si iti permite sa completezi tot felul de obiective individuale , in grup , raid sau pvp .

   Acum este: Sam Aug 18, 2018 2:03 am